Täiesti Butterly Tervislik
Enamik dieedi plaanid ja toitumisspetsialistid ütlen teile, et võid kindel no-no kõigile, kes soovivad kaalus alla võtta. Nii see tulla üllatusena - või olla salenemist kasu. Aga enne kui me lähe detailidesse, siin on midagi mõelda esimene. Südamehaigus tõusis muutunud number üks tapja USA vahel 1920 ja 1960, umbes samal ajal, et võid tarbimine langes keskmiselt £ 18 inimese kohta aastas kuni 4.
Kuigi võid oleks kaotatakse süüdlane, see oli veel räämas nagu kaabakas aidata kaasa südamehaiguste, rasvumine ja diabeet, kolm Ameerika suurim terviseprobleeme täna. Nii oli see puhas juhus, et margariin tootjad olid astus veenda kergeusklik avalik, et nad on leidnud terve asendaja või? Kas margariin on ebatõenäoline süüdlane?
Või annab oma keha rasvhapped, ta hoiab oma hormoonide tasakaalu, see on hea süda, ta teritab nägemist, ja see hoiab naha niiske. Nii et kui sa kaotada võid oma dieeti, siis on ka kahjustada teie tervist. Või, kasutatud iidsed kultuurid nagu ohvriand jumalatele, on loomulik toit - orgaaniline, toores või on parim vorm võiga. Kultiveeritud töötlemata või, mis on valmistatud kääritatud koor, on isegi tervislikum.
Margariin, teiselt poolt, on töödeldud või plastkattega nagu "toit, mis on valmistatud keemiliselt töötlemata rafineeritud polüküllastamata õlid ja hüdrogeenitud teha seda viskoosne.
Siin on 10 põhjust, miks orgaaniline, toores või on terve lisaks oma dieeti:
See aitab keha absorbeerida vitamiini, mis on vajalik kilpnäärme ja neerupealiste tervis
See sisaldab letsitiini, mis aitab ainevahetus kolesterooli
See sisaldab antioksüdante, mis kaitsevad vabade radikaalide
See tugevdab immuunsüsteemi
See on suurepärane vitamiinide E ja K
See on rikkalik allikas seleeni, oluline mineraal
Selle küllastunud rasvad kaitsevad kasvajate ja vähi
D-vitamiini või on vajalik kaltsiumi imendumiseks
See on rikkalikult joodi
See valvurite vastu seedetrakti nakkused
Mis on valesti, tehases valmistatud või? Tehases valmistatud või valmistatakse pastöriseeritud piimast või koorest ja toitumise puudulik. Pastöriseerimine on protsess, mis kasutab soojuse hävitada kahjulikud bakterid ja teised organismid. Kuid see hävitab ka "hea" baktereid, see hävitab aktiivseid ensüüme, vähendab vitamiinide sisaldus ja denatureerib habras piimavalku.
Aga kus sa saad toores või? Müük toores või on keelatud USAs, kuid see on lihtne teha kodus.
See kõik Oil
Siin on midagi, mis sind üllatada. Just nagu toores või, kookosõli ei ole ainult tervislik, see on ka salendav omadused. Kui otsite kaotada kaalu, mida otsid orgaaniline rafineerimata, extra-virgin kookosõli. Erinevalt rafineeritud õlid, külmpressitud kookosõli sisaldab rafineerimata rasvhapped (va Omega 3 ja 6 rasvhappeid, mille saad muudest allikatest), mis on mitu tervisele ja võimas salenemist kasu.
Enamik õli, mida me kasutame, et kokk oma toitu on rafineeritud õli. Et suurendada säilivusaeg, valmistajate eemaldada rasvhapped - ja koos sellega ka oma peamised toitained - alates naftast. Tegelikult palju "terve" õlid tervise toidukauplused puuduvad asendamatud rasvhapped (Asendamatud rasvhapped) ja on toitainete puudulik.
Keskmine täiskasvanud saaksid ohutult tarbima umbes 3,5 spl kookosõli päevas oma dieeti ilma riskita hakanud kaalu. Aga alustada aeglaselt ja järk-järgult suurendada kogust, mida tarbid.
Kookosõli koosneb keskmise ahelaga rasvhapped, mis on kerge seedida ja seega kiirendada ainevahetust. Teiselt poolt, pika ahelaga rasvhapped (polüküllastumata õlid) kauem murda ja on lihtne ladustada rasva organismis. Mõned uuringud isegi näitavad, et keskmise ahelaga rasvhapped ka põletada rasva hoida keha.
Siin on, kuidas kookosõlist aitab teil kaotada kaalu. See virgin õli aeglustab seedimist ja hoiab sind end täis pikemat aega. See heidutab snacking. Süsivesikud küpsetatud kookosõli kauem jaotatakse ja seeditav ja seega veresuhkru või veresuhkru tase kipub jääma stabiilseks ja ei kõigu, tõugates edasist nälga.
Virgin kookosõlist on rikas lauriinhappe, keskmise ahelaga EFA. Lauriinhape on hea viirusevastaste, antibakteriaalsed ja pärmseene agent, ja tapab kõik suuremad tüved Candida albicans. Lauriinhape vähendab süsivesikute.
Kookosõli on ka suurepärane detoksikatsiooni agent. See puhastab keha toksiinidest, hoiab seedetrakti tervena ja toidab sinu keharakkudes. Kõik see on oluline teel taastada oma organismi optimaalne kaal.
Detoksikatsiooni keha kookosõli on oluline kaalulangus, sest see laguneb ja eemaldab toksiine lõksus rasvhapete hoiused, ja see vähendab vajadust rasva kogunemine. Pea meeles, et rasv koguneb nagu ellujäämise mehhanism poe toksiinide ümbritseb rasvkude.
See võib ka selgitada, miks kookosõlist aitab ehitada lihaseid ja eelistavad sportlastest, keha ehitajatele ja isikliku koolitajad.
"Hea" ja "halb" Õlid
Mõistmise rasvad ja õlid on keeruline teema, või nii toiduainetööstuse oleksid sa usud. Tänu propaganda poolt toiduainete ja nafta tootjad, meil on ajupesu uskuma, et küllastunud rasvad on halvad ja küllastumata rasvad on head.
See ei ole tõsi. Seal on lihtsalt nii palju küllastunud rasvu, mis on terve keha, kui on ebatervislik küllastumata rasvu. Ainus tegur, mis määrab, kas rasv on hea või halb teie tervis on, kas see on praegu tema füüsiline vorm või on konstrueeritud või "puhastatud".
Kui margariin ja muid rafineeritud ja hüdrogeenitud tooteid toodi USA toiduainete turul levinud kookosõli, lina õli ja kalaõli kadus riiulid Ameerika toidupoed.
Kampaania areneva toiduainetööstuse vastu looduslikke õlisid ja kasulik fatssuch nagu kookospähkli õli toidab massimeedia desinformatsiooni et süüdistada küllastunud rasvade laine südamerabanduse et äkki hakkas hirmutada Ameerika elanikkonnast.
Sest 30 aastat või rohkem, kookosõli ja muid tervislikke õlisid kadunud off riiulid toidupoed, enne kui nad tegid viimastel comeback tervise toidukauplused. Nad olid asendatud odav rämps õlid, sealhulgas soja õli-, lina õli ja rapsiõli (müüakse Rapsiõli). Need rafineeritud õlid vastutavad raske seedetrakti häired, kaasa arvatud happe refluks, ärritatud soole sündroom Crohni tõbi, kõhukinnisus ja käärsoolevähki.
Tervislik õli on vaja hoida keha triljoneid rakke terve ja töötab korralikult. Nende plasma membraani, aktiivne mängija glükoosi imendumist, peab sisaldama täiendus cis tüüp w = 3 rasvhappeid. See muudab rakumembraani vedelik, mis võimaldab neil lihtsalt vastu glükoosimolekulidest energiatootmiseks. See omakorda tasakaalustab veresuhkru taset.
Autor regulaarselt söömine rasvad ja õlid, mis on termiliselt töödeldud (erinevalt looduslikest kook pressitud õlid ja töötlemata rasvad), rakumembraanide hakkavad kaotama oma tervisliku rasvhapped ja asendada need kahjulikud transrasvhapped. Selle tulemusena rakumembraanide paksenevad, jäigem ning kleepuvamad ja pärssida glükoosi transport mehhanism, mille tulemuseks on kõrgenenud veresuhkru taset.
See määrab ära ahelreaktsiooni, mis mõjutavad mitmeid elundeid ja süsteeme. Tegeleda kõrge veresuhkru tase, kõhunääre vabastab pildi insuliini suhtes, mis võib põhjustada põletik kogu keha. Maksa üritab teisendada mõned liigne suhkru rasva, salvestatud rasv rakkudes. Seda saab teha keha rasva. Et vabaneda ülejäänud suhkrut veres, kuseteed läheb lülitatud. Lõpuks keha siseneb seisukorras krooniline kurnatus puudumise tõttu raku energiat. Neerupealised vastata pumbates extra kogustes stress hormoone verre, luues meeleolumuutused, ärevus ja depressioon. Endokriinnäärmetes ka rikkeid. Ülemaksustatuks poolt pidev nõudlus extra insuliini, kõhunääre ei tooda piisavalt. Kehakaal võib suurendada veidi rohkem iga päev. Süda ja kopsud muutuvad ülekoormatud ja ei esita hapnikku kõik rakud organismis, sealhulgas aju.
Praktiliselt iga organi ja süsteemi organismis mõjutab see lihtne toitumise viga.