reede, 7. juuni 2013

Kas suhkur põhjuseks Oleme ikka rasvane?


 Me kõik teame, et vähendades maiustusi saab meid aidata kaotada kaalu, nii et see küsimus võib tunduda liiga dramaatiline, kas pole? Tõde on aga see, et suhkur on palju kahjulikumad kui sa mõistad. Käesolevas artiklis räägin tõtt:

  Suhkur teeb sulle sicker ja paksemaks kui kunagi varem!

 Kas veidi suhkrut tõesti nii ohtlik?

Ei, aga keskmine Ameerika sööb £ 100 üleliigse suhkru igal aastal! See arv on 2,5 korda, mis see oli 20 aastat tagasi!

Me söömine ekstra 500 kalorit puhas suhkur - üle 30 teelusikatäit suhkrulisandita iga päev!

Meie keha lihtsalt ei ole mõeldud käepide see palju liigne suhkur ja kõik need suhkrud teevad meile mürgine ja haige.

Kuigi meie suhkru tarbimist suurendada, need hävitavad tervise probleemid on kontrolli alt väljunud:

  Vähk lastel on suurenenud 20% võrra. Ja vähk mõjutab 1 3 inimest.

 Muud haigused nagu podagra ja artriit jätkuvalt kasvab murettekitava määra.

 Alates 1980 rasvumise määr on rohkem kui kaks korda, üks on 7 kuni üks 3.

 Diabeet on rohkelt - 6.000.000-17.000.000 inimesed, kellel seda täna.

 Metaboolne sündroom, mis oli peaaegu ennekuulmatu, on kasvanud 75 miljonit ameeriklast.

  Miks suhkru saada halb rap? Aga kõrge fruktoosi maisi siirup, ei ole see veel hullem?

On tõsi, et viimasel ajal kõrge fruktoosi maisisiirup (HFC) kujutatakse midagi puudu arseeni.

Aga NY Times artikkel, Sugar mürgine? Nad väidavad, et seal on null vahe suhkur ja HFCS ... ja et see meediakära vastu HFC poliitiliselt motiveeritud. Keegi peab ju võtma sügisel meie rasvumine ja seekord on see HFCS "kord. Nii lihtne see ongi.

Ja see võib olla raske uskuda - Kõik uudised suhkur ei ole midagi uut, see on olnud juba 30 aastat.

See on lihtsalt aeg, et kuulata, sest meie tarbimine on kontrolli alt väljunud.

Uusim meister vastu suhkru huvitavat kõneleja, Robert Lustig. Vastavalt Times, Lustig on "spetsialist lastel hormooni häired ja juhtiv ekspert laste ülekaalulisuse at University of California, San Francisco, School of Medicine, mis on üks parimaid meditsiinilise koolid riigis."

 Oota .... ei ole rasva tarbimine tegelik probleem?

Tervisestatistika öelda EI! Back in 1960 ja alguses 70ndatel, USA põllumajandusministeerium otsustas, et rasva oli süüdlane, ning tungivalt soovitatav, et me vähendada oma rasva tarbimine - sõnum, mida me ikka kuulda täna.

Ameeriklased kuulis seda sõna, ja me tegime mida öeldi. Meil langes meie rasva tarbimine oluliselt. Linnuliha ja kala on tänapäeva alustalasid Ruokapöydässä, rasva koormatud praed võttes suur tagaistmel.

Niisiis, kuna rasva tarbimist on maha aastaid ja kõik need ülekaalulisus ja terviseprobleemid on suurenenud, on teadlased sunnitud vaatama tõtt: Toit ei ole probleem.

Asja teeb halvemaks, kõige töödeldud toidud sisaldavad varjatud HFCS ja suhkruid. Kõike leiba, pasta, kastmed, töödeldud liha, sooda, spordijoogid, siis nime!.

 Miks toidutootjad lisada see suhkur? Kuna suhkur maitseb hea, ja nad on äri müüa oma tooteid.

Vahepeal siin on, miks suhkur teeb paksuks: Sinu keha metabolizes suhkrut rasva!

Ainevahetusprotsesse on super keeruline ja teaduslik, kuid alumine rida on, et maksa funktsioon on murda suhkruid. Arva ära, mis ta teeb nende magusat kõrvalsaadused? Nad salvestatud rasva. See tingimus lõpuks viib rasvmaks ja alguses haigus.

Järgmine kord, kui juua suur toitumine sooda, pilt ise scooping purki majoneesi!

 Siin on, mida sa saad teha!

Lõika oma suhkru tarbimist nii palju kui võimalik. Üks viis seda teha on süüa rohkem kogu toit, mis hoiab ära hunnik neid peidetud suhkruid.

 Kui palju tuleks suhkrut tarbida?

American Heart Association soovitab suhkru tarbimist täiskasvanud naised on 5-6 teelusikatäit (100 kalorit) suhkrut päevas, sest täiskasvanud mehed, see on 9-10 tl (150 kalorit) päevas ja lastele, see on 3 tl (40-50 kaloreid) päevas.

Muud suunised nõuavad mitte rohkem kui 10% kalorite tarbimist.

Ma tean, see ei ole kerge muuta harjumus nagu suhkur, mis on seotud lõbus, sünnipäevad, ja kohtleb meie ühiskonnas. Kui te ei võta laps samm ja isegi vähendada oma suhkru tarbimist 25% see on suurepärane algus. Mõned inimesed suudavad seda teha hoides suhkur kohtleb kaks korda nädalas. Ükskõik samm te võtate, siis võiks aidata oma pere liiga, et pikemas perspektiivis.