laupäev, 1. juuni 2013

Kõik, mida sa pead teadma Trans rasvad ja kuidas vältida neid oma väherasvased Kaalulangus Dieet


 Meil on pidevalt andnud nõu heade ja halbade rasvade, kuid kui teil on parajasti käimas oma iganädalane shopping ja silmitsi 30000 tooted, kuidas sa saad olla kindel, milline neist sisaldavad transrasvu? Teisisõnu, milliseid toiduaineid peaks vältima iga hinna eest?

Teadlased õpib toitumise sajad tuhanded inimesed on leidnud kaalukaid tõendeid, mis näitavad selgelt, et need inimesed, kes söövad kõige trans rasva suurim oht ​​on ülekaalulised. Asja teeb halvemaks nad ka rohkem märke varakult südamehaigust. Nad suurendavad veres halva kolesterooli, kuid väheneb hea kolesterooli.

Maailma Terviseorganisatsiooni toitumisspetsialisti Teadlased viitavad, et transrasvad peaks arvestama mitte rohkem kui üks protsent meie päevasest kuid paljud inimesed on juba väga lähedal selle eesmärgi, tegelikult, et keskmine inimene on umbes 1,2 protsenti rasva tarbimist.

Muret tekitav on aga paljud inimesed ei tee enam seda soovituslikku sihtväärtust, mõned koguni 10 protsenti oma päevasest mis võrdub umbes 20g päevas. Seda seetõttu, et nende toit sisaldab kõrge friteeritud või töödeldud toitu, mis on täpselt vastupidine sellele, mida nad peaksid sööma mitte ainult tervislik eluviis, vaid säilitada madal keharasva ja kaalus.

Niisiis, kuidas sa kindlaks transrasvad?

Praegune toitumisalase märgistamise eeskirjad ei nõua toiduainete tootjad teha, kui palju need rasvad on nende toodete suhtes, kui need teha konkreetne nõue, et nad on madala trans rasva. Et olla madal toode peab olema alla ühe protsendi neist rasvade energia taset.

On ebatõenäoline, et mõni tootja oleks reklaamida oma toodet "kõrge transrasvhapped" nii et sa pead olema võimeline kohapeal märgulamp märke.

Seal on 3 võimalust, et nad võivad esineda oma dieeti ja seda tüüpi toiduained tuleks süüa mõõdukalt.

1) toidud, mis on "tahkestatud" on kõige levinum allikas transrasvad, mis muudab keemilised omadused toiduained rasva, et pikendada säilivusaega. Hüdrogeenimine tavaliselt toidus nagu küpsised, koogid ja kondiitritooted.

2) Deep praadimine toit tekitab väikestes kogustes, isegi kui kasutatakse taimeõlisid. Rasvade tekkida õli kuumutatakse, nii et iga kord, kui toit on soojendas siis see suurendab kohal. Selle tulemusena on kiire toidud nagu burgereid või friteeritud kana sisaldavad kõrgem kui värske toit.

3) Loomade toidud sisaldavad väikest tase loomulikult. Isegi peaminister tükeldatud värske tailiha sisaldab väikeses koguses trans-rasva, samuti nagu piim ja piimatooted, kuid kui need on ainuke oma toitumist siis oma tarbimist on sees päevasest summad.