Ma hiljuti alustanud kuulmine Uudised teatud varjatud keemiline mis võivad olla varitsemine teatud tüüpi plastpudelid ja konserveeritud toiduained nii tegin mõned uuringud, et näha, mida ma võiksin leida. See artikkel on oluline teema ja üks, et ma arvan, väärib rohkem tähelepanu kui tema saada nendel päevadel. See keemiline ühend on potentsiaali põhjustada tõsiseid terviseprobleeme ajas ja, nagu ma olen hiljuti õppinud, samuti kaasa suurenenud kõhurasva kui regulaarselt tarbida.
Seda nimetatakse bisfenool või BPA ja see on leitud teatud tüüpi plastpudelid ja kasutatakse ka limaskesta eri konserveeritud toidu. BPA on seotud kõikvõimalike küsimuste puhul nagu vähk, südamehaigused, diabeet ja isegi viljakusprobleemid. Uuringud on ka näidanud, et piisavalt suur summa see keemiline ühend võib petta oma keha kellel peale liigne kõht rasva.
Suur süüdlastele polükarbonaadist pudelis. Nüüd olete ilmselt mõelnud ... "Kuidas kuradit ma ütlen polükarbonaadist pudel mitte-polükarbonaadist pudelis?" Mõned plastpakendid on "# 7" sümboliga märgitud alla. Need on tavaliselt kindel, kui soovite, et vältida polükarbonaadist pudelis, kuid see ei ole alati nii. Samuti on oluline teada, et enam polükarbonaadist pudelis istub riiulil kõrgemal temperatuuril, seda suurem summa BPA et immitseb vedelikku. Samuti on oluline teada, et kõik konserveeritud tomat tooteid (regulaarne tomatite, kastmed ja pastad) on ohtlikud tõttu happesus tomatid. Juuresolekul seda happesus lekked isegi enam BPA kemikaali limaskesta saab otse toidu teil on hakanud oma keha.
Vastavalt Environmental Working Group "analüüs meie katsete käigus selgub, et üks viiest purgid testitud, ühe portsjon seaks raseda BPA tasemel, mis kuuluvad teguriga 5 dooside seotud sünnidefekte - püsivaid kahjustusi arendada suguelunditele. " Samuti esitavad tõendeid "uurimine näitab, et väikestes annustes BPA kannus nii teket ja kasvu rasvarakke, kaks tegurit, mis drive ülekaalulisus inimestel." (Masumo et al. 2002).
Nii et mida saate teha, et vähendada kokkupuudet peidetud keemilised ja selle negatiivset mõju? Allpool on 5 näpunäiteid:
1. Proovige valida valmistatud toiduained, mis tulevad klaastaara asemel oma konserveeritud kolleegidega.
2. Vaata sildid, mis näitavad "BPA vaba". Paljud orgaanilised sobiv toiduainete tootjad on nüüd tootmise purki ilma kasutada seda kahjulikku kemikaali.
3. Söö värskeid või külmutatud toidud nii palju kui võimalik ja püüdma vältida konserveeritud toitu. See ei peaks tulema üllatusena, et toidud on valmistatud värskest, orgaanilised koostisosad on alati oma tervislikum võimalusi.
4. Kui juua pudelivett, veenduge, et see ei ole polükarbonaadist pudelis. Kui pudel näitab "PC" alt, see on valmistatud polükarbonaadist, et kindlasti vältida neid. Sinu parim ennustused korduvkasutatavad alumiinium pudelid. Ja lõpuks, KUNAGI uuesti kasutada ühekordselt veepudeli, eriti kuumade vedelike nagu teed või kohvi.
5. Ärge kunagi kuumutage toitu plastikust konteiner või kasutada mis tahes tüüpi Muovikelmu. Mega-kõrge temperatuur mikrolaine suurendab imbumise tahes kemikaalide plasttooted, sealhulgas BPA.